Autokeuring

Heb je net een nieuwe auto gekocht of heb je hem al een tijdje en wil je je auto laten keuren? Dan is het goed om eens te denken aan de autokeuring. De auto wordt dan van binnen en buiten grondig bekeken en dan kom je achter de waarde van de auto. Of dat je nu een exclusieve auto hebt of niet, het is goed om te weten wat jouw auto waard is.

Autokeuring en schadecheck

Een autokeuring wordt gedaan door een professional. Er wordt gekeken naar de binnenkant en de buitenkant van de auto en zo wordt hij ook gecheckt op schade. Maar het kan ook zijn dat je laatst betrokken bent geweest bij een ongeval en dat de auto schade op heeft gelopen. Dan is een schadecheck zeker de moeite waard. Je weet dan namelijk precies welke schade er is en wat de auto nu nog waard is. Aan de hand daarvan kun je beoordelen of je de auto nog wilt laten maken of dat je op zoek gaat naar een nieuwe auto. Soms is reparatie namelijk erg duur en dan kun je altijd overwegen de auto in te ruilen voor een andere of een nieuwe.

schadeauto

Hoeveel is mijn auto waard?

Door te kiezen voor waarde auto bepalen, krijg jij een antwoord op de vraag hoeveel is mijn auto waard? Je hebt vaak wel een idee wat je auto waard is, maar precies weet je het niet. Je kunt de dagwaarde altijd opvragen, maar je kunt ook online bekijken hoeveel er nu betaald zou worden voor jouw auto. Laat jij dan je auto nogmaals keuren of zou je hem nu verkopen, zodat je het geld kunt gebruiken om bij een nieuwe auto bij te leggen? Een autokeuring zegt veel over de auto en kan zeker je keuze beïnvloeden.